Marc Viaene studeerde af aan de KULeuven in 1981, huwde datzelfde jaar met Lieve Deltour en vestigde zich te Beveren - Roeselare.


Hij is de fiere papa van Sofie, Tine en Bart en de opa van Johannes, Marit, Andreas, Oskar, Rosalie, Nel, Edward, Floor, Karina en Raf.


Beste patiënten


In oktober zou het 43 jaar zijn dat ik me met hart en ziel heb ingezet voor het starten en uitbouwen van de huisartsenpraktijk Viva Huisartsen. Ik begon met nul patiënten en geleidelijk aan kreeg ik het vertrouwen van heel veel mensen. Als huisarts en aanspreekpunt heb ik veel van mezelf gegeven, maar nog veel meer terug gekregen door de nauwe band die door de jaren heen werd opgebouwd. Het heeft mijn leven zoveel rijker en mooier gemaakt! Nog iedere dag ga ik met veel plezier werken, maar aan alles komt toch eens een einde. Op vrijdag 28 juni zal ik dan ook mijn periode als huisarts afsluiten.


Ik zal nu meer tijd kunnen maken voor mijn familie. Voor Lieve, die zich gedurende al die jaren ook ingezet heeft voor de praktijk, voor onze kinderen en schoonkinderen, en voor onze 11 kleinkinderen. Wandelen, lezen, reizen, drummen en gitaar spelen… ik zal me zeker niet vervelen. Ik trek met een gerust hart de praktijkdeur achter mij dicht, omdat ik weet dat jullie in goede handen zijn bij mijn jonge collega’s die de zorg verder zullen uitbouwen.


Bedankt allemaal voor het jarenlang vertrouwen en waarschijnlijk komen we elkaar nog eens tegen langs Beverse wegen!


Dr Marc Viaene

Viva© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use